Skip to content

Meer dan 20 jaar ervaring

HET RESTAURANT

BUON GUSTO DELI is een Italiaans Restaurant, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 16.00 voor een heerlijke lunch, rijk belegde panini, focaccia, verse pasta, salades, soepen en antipasti, echte Italiaanse koffie en heerlijk schepijs bieden wij ook in het assortiment. Groot terras aan het water en het interieur is een zeer prettige groene omgeving, met twee aparte ruimtes.

Tijdens of na de lunch kunt u jeu de boulen met vrienden of collega’s op onze grote jeu de boules baan


CATERING EN EVENTS

Wij verzorgen een breed scala aan privé en bedrijfscatering. Zowel op onze prachtige eigen locatie met groot terras aan het water en met jeu de boules baan, als extern op uw locatie of een van de andere locaties waar wij vaste cateraar zijn.

Van netwerkontbijt, tot 12 gangen fingerfood menu’s, bedrijfs borrels, bruiloften, uitvaarten, private dining, thema feesten. Wij regelen het, van opbouw tot afwas.

Ook verzorgen wij lunch TAKE AWAY en BEZORGEN wij lunch en diner catering in de HOUTHAVENS en een deel van Amsterdam en Amstelveen

KOOKWORKSHOPS 

U kunt met familie of collega’s vanaf 10 personen een heerlijke kookworkshop bijwonen, op een door u gekozen datum. U heeft een keuze uit meerdere Thema’s; Italiaans, Frans, Tapas, Aziatisch, Vegetarisch, of als u niet kunt kiezen “een Reisje rond de wereld”. Bij mooi weer maken we een fijne tafel buiten op het terras voor u en kunt u aansluitend  aan het koken genieten van het geheel door u zelf bereide diner. Of u neemt u plaats aan de chefs Table in de keuken, uitkijkend over het water en de bootjes op ’t IJ.


COACHING EN COOKING

Een uitgebreide variant op de kookworkshop en extra dimensie voor uw Teambuildings uitje is de coaching en cooking  workshop.

Onze zeer professionele coach inventariseert in het eerste telefonische of mondelinge sessie de knelpunten en/of vragen en dan gaat het team op een gezamenlijk geplande datum met elkaar aan de slag in de kookworkshop, met oefeningen en een kennismaking vooraf komen er heel interessante aspecten aan het licht die uw team geweldig bij elkaar brengt.  En ook een heerlijk diner oplevert!

PROEVERIJEN

Wij bieden verschillende proeverijen. Van een korte wijnproeverij van ruim een uur met vijf mooie wijnen met verschillende mogelijke thema’s . Keuze uit meerdere Italiaanse wijn regio’s of bijvoorbeeld een prosecco en spumante proeverij, tot een uitgebreide wijn & spijs-proeverij met subtiele gerechtjes die perfect passen bij de gekozen thema wijnen.
– Bier en port proeverijen.
– Kaas en wijn.
En wij verzorgen diverse andere proeverijen, cursussen en workshops in samenwerking met de bijbehorende specialisten.


PRIVATE DINING

Vanaf 15 personen (of een minimum besteding in overleg) kunnen wij de heerlijkste en feestelijkste diners bieden. Mooi gedekte en versierde tafels, heerlijke muziek, topservice.
Geweldige avonden! Elk thema in overleg.

MEET & EAT

Van snelle netwerk ontbijtjes, tot bedrijfslunches, wilt u een ander bedrijf leren kennen, spreek bij ons af in het Restaurant en we maken een speciale plek  en heerlijke bites en drankjes voor alle collega’s voor een doeltreffende speed & eat date.


CULINAIRE GESCHENKEN EN KERSTPAKKETTEN

Buiten heerlijke wijnen die u mee kunt nemen voor thuis (ook gekoeld) hebben wij een wisselend assortiment culinaire geschenken, van kookboeken tot mooie waterkaraffen, olijfolie en oude balsamico, uit de wandkasten kunt u uw keuze maken en tevens op verzoek kunnen wij nog veel andere producten en ingrediënten bestellen.

Ook bieden wij elk jaar voor uw familie, vrienden of alle collega’s kerstpakketten.
Met als inhoud bijvoorbeeld de mooiste wijnen in houten kistjes of thema pakketten, zoals een Italiaanse culinaire verrassing of een uitgebreide cocktail box, antipasti of tapas pakketten en zo nog meer thema’s rondom de feestdagen!

Van 6 – 1000 personen.