Skip to content

 

Kookworkshops en Catering Amstelveen 

Meer dan 20 jaar ervaring

 

KOOKWORKSHOPS 

U kunt met familie of collega’s vanaf 10 personen een heerlijke kookworkshop bijwonen, op een door u gekozen datum. U heeft een keuze uit meerdere Thema’s ; Italiaans, Frans, Tapas, Aziatisch, Vegetarisch , of als u niet kunt kiezen “een Reisje rond de wereld” .Bij mooi weer maken we een fijne tafel buiten op  het terras voor u en kunt u aansluitend  aan het koken genieten van het geheel door u  zelf bereide Diner . en anders  neemt u plaats aan de chefs Table in de keuken ,uitkijkend over het water en de bootjes Op het IJ.

COACHING EN COOKING

Een uitgebreide variant op de kookworkshop en extra dimensie voor uw Teambuildings uitje is de coaching en cooking  workshop.

 

 Onze zeer professionele coach inventariseert in en eerste telefonische of mondelinge sessie de knelpunten  en/of vragen en dan gaat het Team  op een gezamenlijk geplande datum met elkaar aan de slag in de kookworkshop, met oefeningen en een kennismaking vooraf komen er heel interessante aspecten aan het licht, die uw Team geweldig bij elkaar brengt.  En ook een heerlijk diner oplevert!

PROEVERIJEN

Wij bieden verschillende proeverijen.  Van een korte wijnproeverij van ruim een uur met vijf mooie wijnen met verschillende mogelijke thema,s .( keuze uit meerdere uit italiaanse regio of  bijvoorbeeld een  prosecco en spumante proeverij)  tot een uitgebreide wijn-spijsproeverij met subtiele gerechtjes die perfect passen bij de gekozen thema wijnen.
-Bier en port proeverijen.
-Kaas en wijn.
En wij verzorgen diverse andere proeverijen,cursussen  en workshops in samenwerking met de bijbehorende specialisten.